Buddys blogg om At & Bud
 
Streama fotbollsmatchen på den stora skärmen

Streama fotbollsmatchen på den stora skärmen

Streama fotbollsmatchen på den stora skärmen

 

Sommaren börjar närma sig och också så fotbollssäsongen! Den har redan dragit igång men snart kommer värmen och sportbarerna kommer att fyllas med fotbollstokiga människor som vill se matcher hela sommaren. För den som driver en bar, är aktiv i en förening eller kanske bara vill titta på matchen tillsammans med sina vänner finns det många bra lösningar att ta till. Den bästa är såklart att hyra storbildsskärm utomhus för att kunna se på matchen och njuta av solen på samma gång! Då får man det bästa av två världar och kan njuta av vädret samtidigt som man inte behöver missa matchen på TV.

 

Se matchen direkt från parken

 

Ni har säkert sett det någon gång, när kommunen eller en organisation sätter upp en storbildsskärm på en holme eller park där hundratals fotbollsfan kan titta på matchen tillsammans. Främst kanske det är när Sverige spelar VM och det är final, men även andra matcher eller filmer kan sändas på en stor skärm. Det är ett bra alternativ för er som vill göra matchen till ett evenemang, utan att behöva svettas i en fullpackad bar. Det är dessutom roligt att samla så många personer på samma ställe – atmosfären blir helt suverän!

 

Hyr skärm och njut av vädret

 

Alla kan hyra en digital skylt eller skärm! Oavsett om man är privatperson, äger bar, företag eller organisation så kan man med enkla medel hyra en skärm för en dag. Det går med största sannolikhet också att organisera sig tillsamman med kommun eller en lokal krog och göra ett riktigt stort evenemang av det hela. Ett roligt och spännande alternativ för er som vill titta på matchen samtidigt som ni njuter av sommarens härliga väder. Sommarens bästa aktivitet är garanterat att titta på match på den stora skärmen, eller hur?